Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Vauhtia ja hiljaiseloa

Kesän kaksi ekaa viikkoa vierähtikin totaalisesti leiritunnelmissa. Ensin kouluikäisten päiväleiri, joka huipentui Helsingin messukeskukseen lähetysjuhliin. Toinen viikko menikin rippileirillä. Riparin paras muistutus oli aitous kaikissa ihmissuhteissa.

Leiri oli henkisesti ja fyysisesti rankka. Jostain vain aina löysin lisää joustovaraa omaan pinnaani, joka on tunnetusti hyvin lyhyt. Leiri oli myös konkreettinen muistutus siitä, millainen nuorisotyöntekijä olen, mutta sitä avaan teille hieman myöhemmin lisää.

Nyt olen saanut viikon verran huilata ja kerätä voimia ensi viikon telttaleiriä varten. Tähän kesään mahtuu kaiken kaikkiaan neljä leiriä, joista yksi oli päiväleiri. Lomailua ja hieman matkustelua. Heinä-elokuun taitteessa suuntaamme auton kohti pohjoista ja mega-eventtiä.

Nyt haluan kuitenkin toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista juhannusta!