Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kiireinen joulukuu

Kyllä taas tuntuu, että saa juosta paikasta toiseen. No kohta onneksi saa hengähtää. Jouluna olisikin miniloma. Melkein kymmenen päivän vapaat yhteen putkeen. Eläköön siirtovapaat.

Valmistujaisjuhlien järjestelyt lohkaisevat vapaa-ajasta ison osan. No tuleepa tänä vuonna tehtyä perusteellinen joulusiivous ja kunnon herkut. Tänään on operoitu marenkeja ja lusikkaleipiä. Juhlapuku valmistui pari viikkla sitten ja lakkikin saapui alkuviikosta postissa.

Nyt pitäisi saada kaaos pois kämpästä. Se onkin sitten toinen juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti