Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 8. marraskuuta 2011

Kananpojan keltainen...

Väri täsmää, merkit ehkä ei.. :)
... siis Diakin opiskelija haalari.

Jälleen kerran piti eilen illalla kello laittaa soimaan tuhottoman aikaisin, kun tälle aamulle (kuten myös huomisellekin) oli luvassa tutorointia haalareissa. Tai no tutorointia ja tutorointia, lähinnä aikuishakijoille neuvontaa, että mistä löytyy mitäkin. Toisaalta en yhtään valita. Ulkona ei ollut kylmä ja olin itse vapaaehtoiseksi ilmoittautunut kyseiseen hommaan. Ja sitä paitsi oli ihana nähdä ihmisiä pitkästä aikaa niin, että ehti heidän kanssaan oikein juttelemaankin. Innolla odottelen mitä kaikkea jännää tapahtuu huomenna.

Harjoittelu vetelee viimeisiään. Vielä on huimat 4 päivää jäljellä ja odotan kylä jo kouluun paluuta, vaikka tehtäviä onkin jälleen rästiin kertynyt huimaa vauhtia. Niin no minähän olen tunnetusti viime tippa (sekin on joskus diplomilla ihan todistettu), mutta kun ei vaan saa itseään niskasta kiinni niin minkäs teet. Laiska, tyhmä ja saamaton. Tai jotain sinne päin.

Kesätyön hautkin ovat alkaneet. Toivottavasti ensi kesäksi pääsisi hieman lähemmäksi töihin. Voin vain toivoa, että viime kesän kokemuksesta olisi jotain hyötyä työn haussa ja jos sitä suinkin vain töihin pääsisi niin työotteessa. Katsotaan miten läy. Muutama haastattelu onkin jo tiedossa. Toivottavasti jostain tärppäisi ja ei tarvitsisi kevään puolelle jännittää, että onko kesäksi töitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti