Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Outo olo

Joopa joo. Hirveästi en ole taas ehtinyt kuulumisia päivitellä. Töissä ollut hoppua koulutuksien ja kaiken maailman kissan ristiäisten takia. Noh ensi viikolla on onneksi pääsiäinen ja työtkin palautuu omille urilleen.

Taas on huono olo. Tuntuu, että koko ajan on jotain häikkää. Töissä olen kuitenkin ollut kun ei tämä mitään normaalia pahoinvointia ole (lue siis vatsatauti). En tiedä.. Katson nyt pääsiäiseen asti ja sitten alan selvittelemään tilannetta tarkemmin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti