Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 5. tammikuuta 2012

Kuntoilun iloja ei kun siis tuskaa..

Ei enää kirkossa istumista. Nyt liikutaan!
Toista viikkoa viedään nyt kunto-ohjelmassa. Mukavaahan tuota on tehdä, kun miehen kanssa yhdessä painetaan menemään niska liskamassa. Vielä kun tuloksia alkaisi tulla.

Vaikka teen mitä tahansa niin paino vain nousee. Miehellä puolestaan tulee paino kyllä ihan nätisti alaspäin. Hieman turhauttavaa. Lähtöpainosta on kuntoilun myötä tullut melkein kilon verran lisää. En minä mitä lisäkiloja kaipaa vaan haluan kiloistani eroon. Kaikki muut arvot ovat kyllä pysyneet samana. Onneksi. Vielä kun painokin lähtisi lasku suuntaan niin olisin tyytyväinen.

Jos jotain positiivista tästä pitäisi löytää niin olo on huomattavasti pirteämpi kuin pitkään aikaan. Keho myös huutaa välipäivinä, että pitäisi liikkua. No välipäivistä olen pyrkinyt pitämään kiinni. Lihaksetkin tarvitsevat lepoa. Ruokakulttuuria pyritään vetämään myös uusiksi. Ennemmän kasviksia, marjoja ja hedelmiä. Skarppauslinjalle en lähde.

Ehkä tämä tästä. Jos helmikuun alkuun mennessä saisi viisi kiloa pois niin olisin enemmän kuin tyytyväinen, mutta siinä tapauksessa pitäisi viikossa lähteä enemmän kuin kilo pois. Ei taida olla mahdollista. Kuinka kohan koville sitä voisi itsensä vetää ilman, että kroppa sanoo itsensä irti? Jos nyt kuitenkin mennään ihan maltillisesti eteenpäin. Tätä kunto-ohjelmaa olisi jäljellä vielä viikko. Sen jälkeen aloitetaan 9 vko:n tiukka ohjelma.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti