Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 19. tammikuuta 2012

Messuilua

Olin varannut viikonlopulle hyvin tilaa Häämessuja varten. Meidän piti alunperin lähteä käymään siellä jo lauantaina, mutta tuli pieni este matkaan, joten sunnuntai aamuna otimme suunnaksi Helsingin Wanhan sataman. 

Kyseessä oli meidän ensimmäiset (samalla myös viimeiset) häämessut. Sisäänpääsyn hinta oli ihan kohtuullinen, tosin sille rahalle ei vaan saanut mitään vastinetta. Tuntui kuin olisi ollut Mustamäen torilla. Jokaisella kojulla henkilö hehkutti heidän toimintaa ja yritti vakuuttaa, että he olisivat paras vaihtoehto. Lohduttavaa oli sania, ettemme ole vielä niin pitkällä, että päivämäärää olisi vielä lyöty lukkoon.

Lähdimme siis messuille etsimään ideoita kutsukortteihin, kattauksiin ja koristeluihin. Eipä messuilta vastauksia näihin löytynyt. Sinooperin, sinellin ja askarellin pisteet olivat ainoat, joissa oli jotain ideoita, mutta niitäkin tosi vähän. Mutta onneksi mukaan tarttui messuilta muutama askartelulehti, joista löytyi muutamia käyttökelpoisia ajatuksia. Netistä ajatuksia löytyy paljon helpommin. Meillä on onneksi aikaa. Vielä on ainakin vuosi ellei jopa puolitoistakin aikaa.

Onneksi meillä on suunnitelmia jo tehty valmiiksi. Minun puku on tulossa kohta puolin Suomeen. Katsotaan millainen se sitten on. Toivottavasti sellainen kuin halusin. Eniten mietityttää kankaan laatu. Mutta kuitenkin. Vieraslistaa olen aloittanut, samoin kun koristeiden hankkimisen. Häämarssiin on mietitty vaihtoehtoja ja häävalssikin taitaa olla valittu. paikka puuttuu, samoin kuin kirkko. Mutta ensin pitää olla valittuna päivä. Mutta vielä ehtii. Mikä kiire valmiissa maailmassa, ei Roomaakaan rakennettu päivässä.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti