Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulusiivousta ja kalenterin luukkuja

Ajattelin kerrankin aloittaa joulusiivouksen ajoissa. Tavaraa kun on kertynyt hieman joka nurkkaan liiaksikin asti. Mitään stressiä en siivouksesta kuitenkaan ajatellut itselleni saada. En siivoa kaappeja tai kaapin päälisiä, jos tuntuu, ettei innosta, sillä enhän minä kaapissa tai sen kaapin päällä ajatellut joulua viettää.

Eilen aloittelin joulusiivousta kevyemmästä päästä, nimittäin olohuoneen hyllystä, sillä halusin kynttilöitä tuomaan lisää valoa tähän hämäryyteen. Tänään olisi tarkoitus laitella olohuonetta kuntoon muuten niin saisi jouluverhot vaihdettua ikkunoihin.

Kalenterin luukut aukenevat pikku hiljaa ja mukavia yllätyksiä sieltä onkin paljastunut. Tässä teille joulukuun ensimmäisen viikon kalenterikuvia.












































Hyvää joulun aikaa kaikille ja muistakaa, ettei ne kaapit tahi niiden päälliset ole niin suuressa asemassa joulusiivousta tehdessä. Vai meinasitko joulun viettää jommassa kummassa?

Tässä vielä Martoilta hyvä vinkki joulusiivoukseen:

"On mukavaa, jos koti on jouluna siisti. Älä kuitenkaan liioittele joulusiivouksen kanssa. Voit siivota myös kevyesti. Järjestä tavarat omille paikoilleen, vie jätepaperit keräykseen, imuroi, tuuleta, pyyhi pölyt ja pese vessa. Sytytä kynttilät palamaan ja sammuta valot – joulu tulee joka tapauksessa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti