Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vaasa - Kuvia tien päältä 2013 (osa 1)

Joskus joku sanoi, ettei menneeseen saisi hirvesti katsella. Mutta muutama kuvapostaus on jäänyt kokonaan tekemättä kaiken kiireen keskellä. Siispä tässä välähdyksiä viime vuoden reissuilta.



Vaasan reissu tehtiin helmikuun loppupuolella. Kävimme yhden yön viettämässä hotellissa, mutta tarkoitus olikin kätköillä. Kätköjä saatiin reilusti ja oli mukava viettää yhteistä aikaa, joka on meillä aina hieman kortilla.

Kotoa lähdettiin ja ajeltiin rannikolle päin, jossa oli paljon meille hakemattomia kuntia. Kunnat kartalle olikin meidän reissun lähtökohta.









Matka ei ole matka, ellei kahvia saa. Mikäpä on mukavampaa kuin pysähtyä huoltoasemalta hakemaan kahvia ja samalla kuitata viereinen kätkö kahvin lämmittäessä sormia.




Kirkot ovat kirkkoja ja jostain syystä niitä vaan on älyttömän kiva kuvata. Ehkä se kertoo jotain minusta. Kirkko kuitenkin edustaa itselleni jotain pysyvää.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti