Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

lauantai 4. tammikuuta 2014

Kölnin valot - YAD:n matkassa mukana Kölnissä (osa 3) ja Kuvia tien päältä 2013 (osa 3)

Viime keväänä minulla oli mahdollisuus päästä YAD:n matkassa Kölniin. Reissu tarjosi huikean matkan, jossa pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin. Yad:n Street Teamin jäsenenä pääsin näkemään myös muita street teamin jäseniä ja samalla poistamaan kasvottomuuden verhon omalta osaltani. Kölnin matkan myötä sain uusia ystäviä, joiden kanssa on tullut pidettyä yhteyttä reissun jälkeen ja uusi reissukin on jo suunnittelilla meidän Kölnin kolmikolla. Toisinaan kannattaa hypätä liikkuvaan junaan ilman, että tuntee ketään entuudestaan ja ottaa vastaan sen mitä tulee. Matka oli kaikesta huolimatta onnistunut, vaikka matkassa aina sattuu ja tapahtuu ja kaikki ei vältäämättä mene ihan putkeen. Tähän nyt kuitenkin huipentuu Kölnin reissun kuvat ja välähdykset, joita olen teille tarjonnut enemmän ja vähemmän.





















































































































































































































 















































































































































































YAD on parhaimmillaan ystävyyttä, rohkeutta, avoimuutta, ennakkoluulotonta ja suvaitsevaisuutta. Tämän minulle opetti kaksi aivan mahtavaa ihmistä, joiden kanssa oli ilo tutustua Kölnin mahtavaan kaupunkiin kävellen ristiin ja rastiin, hullutellen ja hassutellen sekä tietenkin kätköjä hakien. Kölnissä on sitä paitsi melkein mahdotonta eksyä. Jos vain näkee Domin, löytää aina perille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti