Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 25. elokuuta 2011

Juhlien järjestämistä

Väsyttää. Paljon olisi tekemistä niin juhlien järjestämisessä kuin koulunkin kanssa. Kaikkeenpa sitä pieni ihminen sotkeutuukin ja yrittää selvitä siitä kunnialla.

Koulu on kutakuikin mallillaan. Vielä olisi yksi rästitehtävä viime keväältä jäljellä ja tämän syksyn tehtävätkin on hoidettu melkein aikataulussa. Mitä nyt ennakkotehtävä on hieman myöhässä, ehkä. Palautuspäivää en ole kovinkaan tarkasti vielä katsonut. Nyt kun opinnäytetyölle näytettiin vihreää valoa, saisin tehdä ideapaperin ja sen jälkeen hommat alkaisivat sen osalta pyöriä täysillä. Opinnäytetyö on kylläkin tämän vuoden kouluhommista se, jota olen odottanut ehkä eniten. Innolla odotan, että pääsen kunnolla tekemään sitä. Aihe kun on minulle tärkeä ja hyödyllinen myös muille kuin minulle.

Mutta en olisi ikinä uskonut, että juhlien järjestäminen on näin työlästä. Vaikka suunnitelu on aloitettu kerrankin ajoissa. Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä yksin vaan J on näiden kemujen suhteen ollut myös hyvin aktiivinen. Viikon ajan on siivottu ja puunattu. Vitriinit siistitty ja kaapin päälisiä laitettu kuntoon. Edelleen tuntuu, että tekemistä riittää loppumetreille asti.

Tarjoiluja on mietitty ihan urakalla. Ja juomia varten saatiin eilen tuotua lisää kylmätilaa kotiin. Kunhan kaikki on valmista ja saa hetken nauttia siististä ympäristöstä ja juoda kahvit ilman, että tarvitsee samaan aikaan häärätä kymmentä eri asiaa. Oikeastaan kaikki alkaa olla jo valmista. Siltikin tuntuu, että tekemistä riittää. Kiitos siitä Sofin karvanlähdön. Vaikka tänään on vielä vuorossa imurointi, niin sen tietää, että huomenna ja lauantaina joutuu vielä imuroimaan uudelleen. No tämä on kai sitä koiraperheen arkea.

Tarjoiluastioita on kerätty kasaan ihan urakalla. On lainattu termaria ja boolimaljaa kauhan kera. Vielä odotellaan tarjottimista vastausta. On mietitty vaatetusta ja kaikkea mahdollista. Pitäisi vain toivoa, että juhlat menevät hyvin. Nyt yhditetään kavereita.

Nämä on oikeastaan toiset juhlat, jotka me järjestämme meillä. Me emme oikeastaan ole juhlivaa sorttia kumpikaan. Silloin juhlitaan kun siihen oikeasti on aihetta. Nyt lauantaina saan nähdä monta hyvää ystävää kerralla. Sitä odotelessa.



1 kommentti: