Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 11. elokuuta 2011

Tien päälle

Lauantaina pitäisi jälleen lähteä tien päälle. Tällä kertaa auton nokka osoittaa Tamperetta ja seurana on mahtava mies.

Tämän viikonlopun reissua on odotettu pitkään ja hartaasti. Mistään syystä emme jättäisi tätä tilaisuutta käyttämättä hyödyksi Tampereen visiitin ajankohdaksi. (Olipas erittäin hölmösti muotoiltu lause.) Mielellämme olisimme lähteneet jo huomenna liikenteeseen, mutta koiran hoidollisista syistä pääsemme vasta lähtemään lauantai aamuna. No mikäs tuossa. Muutama hassu tunti lähdön viivästymiseen ei meidän menoa haittaa. Pääsemme leikkimään "turisteja" Tampereelle. Majoituskin järjestyi lopulta niin, että olemme hyvän ystäväni luona yötä. Kaikki hotellit kun tahtovat olla viikonloppuna Tampereella täynnä. Se ei meitä kylläkään yllättänyt, sillä tiedämme monen muunkin olevan sinnepäin liikenteessä ja samalla asialla kuin mekin.


Viikonloppuna Tampereella tai no tarkemmin ottaen Härmälässä tapahtuu ja paljon. Ainakin meille miellekästä puuhaa. Pääsemme tapaamaan ihmisiä: vaihtamaan kuulumisia tuttujen kanssa ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Puhuttavaakin varmasti riittää. Onhan kaikilla yhteinen harrastus.

Päämäärämme on siis Mega-event -tapahtuma, jonne kerääntyy yli tuhat harrastajaa ympäri maailmaa. En millään malttaisi lähtöä odottaa. Pääsee taas kunnolla vauhtiin ja toivottavasti sijoituskin kasvaisi hieman. Mutta ei sillä sijoituksella minulle ole niin väliä, sille toiselle ehkä kylläkin. Pääasia on kuitenkin se, että olisi hauskaa.

Olen niin onnellinen siitä, että meillä on yhteinen harrastus. Harrastus, jonka ansiosta liikkuminen on monipuolista ja mukavaa. Se, että saa yhdessä tehdä jotain, on ehkä kaikkein parhainta mitä minä tiedän. Niin vähän kun olen kesän aikana tuota ihanaa miestä nähnyt, sitä suuremmalla innolla odotan yhteistä viikonloppua. Mikäpä voisikaan olla paremmin.

Georeissu Härmälään yhdessä. Saadaan tulla ja mennä niin kuin halutaan. Ainakin periaatteessa. Meihin voi Härmälässä törmätä samoin kuin Tampereen keskustassa. Tosin liikkeellä on myös paljon muitakin. Minä en jaksa odottaa...



And in Englihs

Weekend in Tampere, or more precisely is happening and a lot of Härmälä. At least for us a nice thing to do. We get to meet people: to exchange news with friends and meet new people. Certainly enough to talk about. After all, all a common hobby.

Our goal is to be mega-event event, which builds up over a thousand enthusiasts around the world. I do not expect any malttaisi departure. Get back up and running properly and the associated investment will hopefully grow a little. But it is not the emplacement of me not really matter, though it may be another. The main thing is, however, that it would be fun.

This event has enrolled more than 1,000 participants from around the world. I can not wait until Saturday.
Maybe we meet in Tampere.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti