Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 31. elokuuta 2011

SYKSYN VIRALLINEN ALOITUS

”Sataa sataa ropisee, pili pili pom.." Sadekeli on vallannut Suomen rintaman. Puissa lehdet kellastuvat, ruska aika alkaa olla käsillä. Illat pimenee ja saan polttaa kynttilöitä. Koulukin alkoi melkein kuukausi sitten ja toi mukanaan normaalin arkirytmin. Töistä ei kuitenkaan ole vieläkään tietoa, mutta ehkä en niitä tälle syksylle niin tarvitsekaan. Tehdään siis sijaisuuksia.

Koulu tuntuu menevän nyt jollain ihme voimalla eteenpäin. En oikein tiedä, miten ihmeessä olen saanut sykittyä sen eteen näin paljon. Keväällä pitäisi olla kaikki teoriaopinnot jo pois alta ja voin oikeasti etsiä töitä kunnolla. Siis tyyliin vuoden viransijaisuutta. Ensi syksylle jäisi ainoastaan koulussa käytäväksi opinnäytetyöhön liittyvät asiat.

Nyt harmittaa, etten aloittanut opinnäytetyötä jo viime keväänä. Jos olisin silloin jaksanut nousta sängystä ylös, olisin nyt keväällä voinut ottaa koulusta paperit ulos. Nyt joudun olemaan vielä sen puolitoista vuotta koulussa. Pahus. No toisaalta kevät on jo valmiiksi tiukka, joten kyllä se sijaisuuskin kelpaa.


Syksy aloitettiin viralliseti tänä vuonna synttärijuhlilla. Mukana oli ne tärkeimmät ja läheisimmät ystävät, sisarukset puolisoineen kummankin puolelta. Kyllä pieniin juhliin on aikaa, mutta seuraavia juhlia saa sitten odottaa. Sen verran hintavat nuokin pippalot olivat. Mutta eniten odotinkin ihmisten näkemistä, etenkin hänen, jota en ollut taas useampaan vuoteen nähnyt. Juhlia jännitin aika paljon. Miten käy kun laitetaan kaveripiirit sekaisin? Pääsääntöisesti se meni ihan hyvin. Tosin muutama täysin aliarvoinen kommentti lensi ystävälleni ilmaan ja kyllä hävetti, häpesimme molemmat; minä ja mieheni.

Aina kaikki ei suju niin kuin pitäisi. Se kun yksi mokaa, jää itsekin miettimään olisiko omassa käytöksessä ollut parantamisen varaa.  Olisiko minun pitänyt tehdä ja toimia toisella tavalla tai jättää jotain sanomatta?


In English:


Fall began a birthday celebration. I got all the key people in the scene. Thus after a long time to him, which I see very rarely. To celebrate a lot of stretching. What will happen when you put a guy messed up circuits? Everything went really well. Only a few tasteless comment to my friend. Yes, ashamed. Häpesimme both, I and J.

It does not always turn out the way it should. It is when one is doing wrong, is to think about themselves in their own behavior would have been room for improvement. Would I have done and to act in a different way, or leave something unsaid?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti