Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Stand up -koomikko Niko Kivelä

Viimeisen kahden viikon aikana olen kerrankin saanut otettua irtioton arjesta.

 

Viime viikon torstaina lähdimme ystävä pariskunnan kanssa liikenteeseen. Tämä oli kyllä jo sovittu tammikuun puolella. tarkoituksena oli viettää mahtava ilta yhdessä ensin tehden jotain ja sen jälkeen meillä kokkaillen ja iltaa istuen.

Meitä pääsi sitten viihdyttämään yksi Suomen parhaista, ellei jopa paras stand up -koomikko Niko Kivelä. Liput eivät olleet pahan hintaiset ja pääsimme jopa ihan eturiviin, tosin puolivahingossa. hetken tuli mietittyä kun tajusin paikat, että voiskos vielä jotenkin perua. Mutta ei, kyllähän Kivelä oli nähtävä.

Illan keikka oli ihan huippu. Se miten Kivelä otti yleisön huomioon ja sai koko porukan mukaan hänen show:n oli ihan käsittämätöntä. 2 * 45 minuutti pelkkää nauramista vatsalihakset solmussa. Välissä sai vartin verran vetää henkeä ennen seuraavaa osuutta.

Kivelän kommenteille tuli naurettua vielä illallakin. Polisiisit esittelivät kalustoaan ja paljon muuta mukavaa. Ilta oli ihan käsittämätön ja mahtava.  Tästä ystäväpariskunnan kanssa vietetystä illasta tulee varmaan ainakin toivottavasti jonkinlainen perinne. Ja voisin kyllä samalla uskoa, että myös Kivelän kommentit tulevat vahvasti elämään mukana. Ainakin jossain määrin.

Vaikka olen aina ajatellut, etten rupea täällä mainostamaan, niin nyt on pakko sekin tehdä. Jos teillä, rakkaat lukijat, on koskaan mahdollisuutta lähteä katsomaan Niko Kivelää ihan livenä niin tehkää se ihmeessä. Samalla kannattaa toivoa, ettei muun yleisön joukossa ole tosikoita vaan, että yleisö koostuisi saman henkisistä ihmisistä kuin mitä te olette. Silloin keikasta saa varmasti kaiken irti ja Kiveläkin heittäytyy täysin rinnoin tai jollain muulla keinolla mukaan.

Tätä ei voi missata! Kivelän kietueen paikat ja ajat näet täältä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti