Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 29. maaliskuuta 2012

Paketti kaukaa



Syksyllä kirjoittelin paljon kuulumisia koti Suomesta ulkomailla vaihdossa olleille kavereille. Minä lupasin silloin kun nämä henkilöt vaihtoon lähtivät, että laittaisin heille selviytymispaketin tulemaan jossain vaiheessa harjoittelua. Kaksi pakettia silloin maailmalle lähti, mutta niistä toinen ei koskaan saavuttanut saajaansa, vaan paketti jäi hakoteille. Silloin se jäi harmittamaan, mutta tiesin jo pakettia lähettäessä siihen kuuluvat riskit. Ajatus oli tärkein, eikö vain?

Kiva oli yllätys kun J:ltä tuli töihin viesti, että pitikö sitä itselleen karkkia lähettää ja vieläpä Afrikan kautta. Hetken siinä oli huuli pyöreänä, mutta sitten välähti. Se ei voi olla mikään muu kuin se paketti, joka ei koskaan päässyt perille. Ja nyt se oli tullut takaisin kotiin. Kuten valokuvat todistaan on kuori ainakin reissussa hieman rähjääntynyt. Vielä pitäisi tovi odottaa, että paketti oikeasti pääsee sen luokse kenelle se oli tarkoitttu. :) Mutta nyt se on ainakin lähempänä kuin tähän asti.  


2 kommenttia:

  1. Paketti taisi reissata monen mutkan kautta takaisin. Hyvä kuitenkin ettei joutunut hukkaan.

    VastaaPoista
  2. Reissasihan se. 4 merkintää kuoressa paluumatkalle, mutta kuinka monta pistettä olikaan menomatkalla. Se varmaan jäänee mysteeriksi :D

    VastaaPoista