Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Yövuoron ihanuuksia ja harjoittelua

Jälleen kerran päivällä hälytettiin töihin. Eihän siinä, mielelläni minä keikkaa teen. Etenkin näin yö aikaan. Jokainen varmaan tietää syyn siihen. Omalla tavallani nautin näistä yövuoroista jopa enemmän kuin peruspäivä vuorosta. Nyt on ihanan hiljaista. On töiden lomassa aikaa myös itselle. Toki tässä on varjopuolensa. Taas huomen aamulla tietää tehneensä yövuoron, joka osui kalenteriin kaikkea muuta kuin sopivaan kohtaan. No pikkuhiljaa aletaan olemaan jo voiton puolella.

Tälläkin kertaa varustauduin läppärillä työvuoroon. Kasasin reppuun kirjoja, joissa on käsitteitä opinnäytetyöhö, mutta turha toivo. Tänä yönä ei aivot liikkuneet mihinkään suuntaan. Toisaalta ei se nyt niin kummallista ole, sillä olen kuitenkin 9.00 - 15.30 istunut hyvin tiivisti tietokoneen edessä tehden harjoittelupaikalla töitä hankeen eteen. Siispä annoin itselleni luvan nauttia tästä yöstä hieman toisella tavalla.

Bussin vaihdon yhteydessä sain jostain syystä päähäni käydä katsomassa anttilasta, että vieläkös sitä Tuhkimo Tarina -telenovellaa saisi sieltä hommattua. Olen kyseistä sarjaa metsästänyt nyt kuukauden verran ihan tosissani. Mikäpä olisikaan parempaa ajan vietettä ensi kesän leireillä kuin joku hömppä sarja, jonka ajaksi voi niin heittää aivot narikkaan. Sarjaa ei kuitenkaan tälle yölle löytynyt, mutta vaihtoehtoisesti mukaan lähti kyllä Pieni Talo Preerialla -sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta. Sitä on sitten tullut katsottua tämän yön aikana ihan urakalla.

Facebook on näin yövuoroon myös ihan näppärä ajankuluttaja. Kuten tavallisesti oli tälläkin kertaa vielä muutama henkilö hereillä ja saatiin ihan mielen kiintoinen keskustelu aikaiseksi. Jäin vain miettimään, että olisiko pitänyt käydä myös työprofiilissa pyörähtämässä, mutta ehkäpä senkin ehtii vielä tämän yön aikana tekemään.

Huomenna olisi vielä lyhyehkö päivävuoro harjoittelussa. Omavaltaisella päätöksellä lyhensin huomista työvuoroa. Kyllä tämä viimeinen harjoittelu on hyvä näin opiskelijan talouden tukemiseen. Mikäpä sen parempaan kun se, ettei välttämättä tarvitse olla paikalla, jotta hommat edistyisivät. Ja toisaalta, nyt kerrankin tuntuu, että hanke etenee hyvällä vauhdilla eteenpäin. Tyhjä paperi on aina se ongelma. Auttaiskohan rungon hahmottaminen myös muihin koulutehtäviin? Lähtisivätkö ne luistamaan yhtä hyvin. Kaikkein mieluiten tietysti ottaisin henkilökohtaisen sihteerin, joka voisi hoitaa koulutehtävät puolestani kuntoon.

Nyt taitaa kutsua puuron keitto, jotta asukkaamme saisivat lämpimän aamupalan. Minun tuurillani vielä poltan puuron pohjaan, mutta katsotaan kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti