Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Teoriaa Miehistä: Ihmeellinen mies

Sarjamme Teoriaa Miehistä jatkuu. Täältä voit lukea aikaisemmat osat.

Jotenkin siihen on tottunut, että yleensä ajatelaan naisen maailman pyörivän vain ja ainoastaan miesten ympärillä. Naisen tulisi olla kotona, nyrkin ja hellan välissä, tekemässä miehelle ruokaa ja palvelemassa häntä pienissäkin asioissa. Toisinaan nainen huomaa ajattelevansa, että kyseessä on aikapommi, joka räjähtäessään aiheuttaa suurta tuhoa.

Mies on ihmeellinen olento. Toisinaan se on verrattavissa satuolentoon, jonka pelkää olevan hyvin katoavaista, mutta kuitenkin kyse on lähestulkoon poikkeuksetta painajaisen kauhukuvasta. Siitä se vaan jostain ilmestyy, eteen ja sitä ei saa mielestä pois, vaikka kuinka yrittäisi. Mies osuu aina siihen arimpaan kohtaan. Se tietää mihin upottaa kyntensä, jotta saisi mahdollisimman rumaa jälkeä aikaiseksi.

Mies on kuin vamppyyri. Se iskee hampaansa naiseen kaulaan kiinni ja ime naisesta kaiken veren pois. Mies eliminoi naisen. Tarkoituksena on puhua nainen pyörryksiin niin, ettei nainen enää tiedä mihin suuntaan on menossa ja hups. Nainen suistuukin rotkoon miehen houkutuksesta. Monilla miehillä on jokin ihmeellinen kyky. Hieman lirkuttelua ja nätti hymy päälle. Jos tämä ei vielä tehoa riittävästi kerrotaan naiselle muutama klisee, jonka nainen haluaisi varmasti kuulla. Siinähän onkin jo soppa valmiiksi keittettynä naisen puolesta. Enää miehen ei tarvitse tehdä muuta kuin iskeä kauha naisen käteen ja nainen hoitaa hellan välistä palvelemisen loppuun asti.

Kun nainen on alistettu, hän tekee mitä vain. Hän ei enää näe totuutta miehestä. Hän ei pysty sanomaan sitä, että mikä olisi hänen kannaltaan paras. Kaikkein pahin tilanne on kuitenkin se, että mies saa naisen sellaisen loukkuun, ettei nainen oikeasti tiedä mitä tehdä. Olisko hyppy tuntemattomaan ainut vaihtoehto? Vai olisiko vielä jokin toinen valttikortti käyttämättä?

Siihen tilanteeseen kun joutuu, että nainen ei pysty päättämään kahden ihmisen väliltä on käytössä yksi sellainen kortti, joka jättää miehet nuolemaan näppejään. Ainahan voi lyödä sinkkukortin pöytään. Mutta onko sekään oikea ratkaisu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti