Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

perjantai 26. lokakuuta 2012

Tervetuloa talvi

Aina puhutaan siitä, kuinka talvi tulee yllättäen. Joka vuosi talvi yllättää autoilijat. Me, minä ja J, olemme tähän mennessä onnistuneet välttämään talven yllätyksen, sillä talvirenkaat on vaihdettu ajoissa. Tänä vuonna ei ihan mennyt nappiin.

Kyllä se talvi yllätti tänä aamuna myös meidät. Tietenkin lumet tulee juuri silloin kun on heti aamusta sovittua menoa. Tiet lähes peili jäätä, joten ennen reissuun lähtöä täytyi vielä vaihtaa talvikumit alle. Kyllä kannatti. Kesäkumeilla ei olisi pidemmälle uskaltanut lähteä.

Talvi oli kyllä tervetullut. Vaikka omalla tavalla pidän syksystä, en kuitenkaan pidä jatkuvasta vesisateesta. Lumi tuo sitä paitsi hieman lisää valoa tähän pimeään aikaan. Lisäksi pieni reippailu pikkupakkasessa tuntuu mukavalta. Kotiin päästyä voikin lämmittää syksyn ensimmäiset glögit ja viettää iltaa kynttilän valossa.

Tervetuloa talvi ja lumi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti