Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

maanantai 29. lokakuuta 2012

YAD - Mahdollisuus moneen

YAD eli Youth Against Drugs Ry on nuorten vapaaehtoistoimintaan perustuva järjestö. Kyseessä on sitoutumaton järjestö, joka tekee ehkäisevää päihdetyötä. Niin ja tietysti mielestäni oleellisinta on se, että YAD tekee tietyllä tapaa nuorisotyötä. Toiminta mahdollisuuksia he tarjoavat 13-15 vuotiaille nuorille.

Siinä missä YAD tekee nuorisotyötä ja ehkäisevää päihdetyötä, heidän kauttaan on myös mahdollista kouluttaa itseään. Monet nuoriso- ja päihdetyön ammattilaiset ja alalle opiskelevat ovat kokeneet hyötyvänsä näistä. Suurin osa koulutuksista toki edellyttää sosialisoitumista ja paikan päällä istumista, mutta YAD:ltä löytyy myös koulutuksia, joita voi käydä verkossa. Itse kävin reilu vuosi takaperin verkkovaikuttaja koulutuksen, jossa opin kaikenlaista. Sieltähän alunperin lähti ajatus blogista.

YAD on mahdollisuus moneen. Oikeasti. Heidän kauttaan voi kouluttautua ja olla tukemassa toimintaa RAY:n rinnalla. Myös vapaaehtoisena voi toimia esimerkiksi street teamissä. Ennen kaikkea voi tehdä jotain hyödyllistä ja siten lisätä omaa hyvää mieltään, kun kokee tekevänsä jotain tärkeää.

YAD on mahdollisuus...

Käyhän katsomassa mitä YAD voi tarjota sinulle. www.yad.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti