Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 31. tammikuuta 2013

Töitä ja juhlintaa

Tai no oikeastaan sitä voisi sanoa, että tällä hetkellä työt ovat juhlintaa. Työpaikkani viettää tällä viikolla 60-vuotis syntymäpäiviä ja tapahtumaa on joka lähtöön.

Oma työalani järjesti näyttelyn menneistä ajoista ja yhtenä osana tuota näyttelyä on nukketeatteri esitys ja minä joka vihaan näyttelemistä, löysin itseni leikkimässä estraadilla nukella. Toki viikko on ollut antoisa ja jotenkin yhteisöllinen, mutta kyllä juhlinta on rankkaa.

Jostain syystä tuntuu, että työpäivät venyvät ja jossain vaiheessa huomaa tehneensä lähes ympäri pyöreän päivän. Kyllä sitä huomaa huokaavansa, että jos muutaman tunnin saisi vuorokauteen lisää niin ehtisi hetken ehkä hengähtää. Ehtisi ainakin nukkumaan kunnolla, jos ei muuta.

Juhlaviikko venyy. Näiden juhlien myötä on tälläinen kevyt seitsemän päivän työviikko. Vielä olisi muutama päivä jäljellä tästä putkesta. Vapaatkin pitäisi toki siirtää johonkin, mutta juhlien takia on moni muu työasia saanut odottaa, joten katsotaan sitä hengähtämistä myöhemmin.

Voiko tähän muuta todeta kuin eläköön työajaton työaika ja sen tuomat velvoitteet?

Lähetetty Windows Phonesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti