Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 7. helmikuuta 2013

Maailman parannusta

Eilen kävin istumassa töiden jälkeen ystäväpariskunnan luona kahvilla. Kyllähän siinä tovi vierähti useamman vuoden kuulumisia vaihtaessa ja samalla maailmaa parantaen.

Jälleen huomasin sen, että vaikka olen näiden ystävien kanssa hyvin erilainen, oikeastaan lähes toisesta puusta veistetty, jaamme hyvin samankaltaisen ajatusmaailman. Koin omaavani sosiaalisen elämän edes sen pienen hetken ajan.

Toisinaan vuosien tauko näkemiselle tekee hyvää. Yhteisille muistoille pystyi nauramaan ja hiemaa hilpeyttä herätti se muisto, jossa olen täysin tosissani ilmoittanut rupeavani nunnaksi. Tai hieman vakavammin keskusteltu muistosta, jossa olen ilmoittanut, etten halua omia lapsia vaan adoptoitun.

Nyt kun mietin tuota aikaa, huomaan tietyllä tavalla kaipaavani sitä määrätietoista ja sanavalmista nuorta, joka silloin olin. Maailmaa voi parantaa askel kerrallaan, mutta siihen ei yksi ihminen riitä.

Hyvässä seurassa maailman parantaminen on parasta. Ystävät ymmärtävät puolittaisia lauseita ja osan siitäkin, mitä ei ääneen sanota. Vaikka nykyään haluaisinkin diologisen lapsen, ei kuitenkaan ajatus adoptiosta ole pois suljettu. Kumpi vain, niin rakkautta riittää ihan yhtä paljon.



Lähetetty Windows Phonesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti