Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hurahdus

Joku saattaa muistaa, kuinka opinnäytetyötä tehdessäni löysin Tildan. Nyt löysin sen uudestaan, kun etsin jotain tekemistä kesälomalle. Ja kas kummaa löysin itseni jälleen Tilda foorumilta ja onnistuin osallistumaan vielä kaiken kukkuraksi Tildan joulukalenterivaihtoon. Noh, ei harmita.

Onpahan tekemistä vapaapäiville ja muutenkin. Mikään ei ole rentouttavampaa kuin pieni puuhastelu, jonkin mielenkiintoisen jutun ääressä. Ja mistäs sitä tietää, kuinka Tildamaiset meidän häistä vielä tuleekaan. Kaikki ajallaan, mutta nyt nautin kun saan vähän näpertää ja mikä parasta saan joulukuussa ilahduttaa jotain toista aikaansaannoksillani.

Olen ostellut kankaita ja etsinyt kaavoja. Kävin kirjastossakin lainaamassa muutaman Tilda-kirjan. Mutta se mitä etsin löytyi tänään netistä. Nyt pääsen puuhastelemaan ja laittelen kuvia tännekin kun saan ensin valmiiksi. 

1 kommentti: