Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hurahdus Häiden ihmeelliseen maailmaan

Minä jo niin haluaisin viettää omia häitä. Jostain syystä eksyilen vähän väliä ihastelemaan toinen toistaan kauniimpia häämekkoja. Kyllä häistä on puhuttu ja niitä on yhdessäkin mietitty. Ajankohtia olisi kaksi tarjolla ja kahdessa eri paikassa. Kumpikin ajankohta ja paikka olisi tietyllä tapaa persoonallinen ja juuri meille sopivat. Meidän onneksemme, kumpikin kannattaa pieniä häitä. Totesimme, että pienellä budjetilla mennään, mutta silti saamme kivat häät sitten kun niiden aika on.

Silmiin osui mekoista yksi, joka on kuin unelmien täyttymys. Juuri sellaista olin ajatellutkin ja yrittänyt hahmotella paperille. Kaiken huiipu on puvun hinta. Se on ihan naurettavan alhainen. Kotiin tilattuna saisin sen alle 100€. Tässä muutama sellainen puku, joka oli mielestäni ihana. Omaa pukuani en kuitenkaan vielä paljasta. Sehän voi vielä muuttua tässä matkan varrella.










4 kommenttia:

  1. ihania, varsinkin nuo 4 ekaa :) ja ihan sun tyylisiä!

    VastaaPoista
  2. Olit näköjään miettinyt samaa alfred angelon mekkoa joka oli pitkään mun suosikki :-). Olis kiinnostavaa nähdä mikä sun mekko lopulta olikaan, en ainakaan näin kännykällä selaamalla löytänyt jos vaikka ootkin sen paljastanut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo sitä paljastanut, en uskalla vielä. Ja toinen on se, ettei mies tiedä puvuin olemassa olosta vielä mitään ;). Yhden pikkukuvan tänään julkaisin, mutta siitäkään ei taida ihan selvää saada..
      Ihan suoraan se ei ole noista mikään, yhdestä kuitenkin halpa kopio, jos näin voi sanoa. Takana olevat koristeet hieman erilaiset ja väri eri kuin kuvissa yhdessäkään.

      Poista