Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Talven tuloa - Kuulumisia Suomesta

Yöllä oli pakkasta. Minä kiskoi tyytyväisenä uudet talvikengät jalkaan kun lähdin Sofin kanssa saattamaan J:tä autolle. Ne kengät on mielestäni niin hienot, että on vain kiva, että ne sai nyt suoraan käyttöön. Paksumpi takkikin on hommattu. Ei kuitenkaan mikään toppatakki. Vielä pitäisi etsiä jostain jemma nimisestä paikasta pipo ja hanskat, jotta ei pää jäätyisi. Auton ikkunat jouduttiin aamulla raaputtamaan puhtaiksi.  Etulasissa jää tuntui olevan ihan kunnolla kiinni. Sen verran sai J kuitenkin käyttää voimaa. Onneksi ehdimme laittaa auton talvikuntoon ajoissa.

Uutisissa luvataan sään nyt viilenevän kunnolla. Vielä viikonloppua kohden saattaa hieman lämmetä, mutta sitten se olisi vissiin menoa. Omalla tavallani odotan jo lumen tuloa. Lumen kanssa olisi ehkä hieman valoisampaa. Nyt kun kellot on siirretty viikko sitten talviaikaan, tuntuu, että on pimeään ennen kuin pääsee kotiin. Toki niin on vielä senkin jälkeen pimeää kun lunta on tullut, mutta onhan siinä selkeä ero. 

Nyt on syksyn aikana tullut poltettua paljon kynttilöitä parvekkeella. Ensimmäiset glögit on tullut juotua ja oikein takkatulen loistossa. Tosin ei ollut glögin kanssa torttuja vaan työkaverin tekemä omenapiirakka vanilija kastikkeen kanssa, mutta ei sillä niin väliä. Tortut kuuluukin vasta jouluun.

Tänäkin vuonna tulee varmaan kiire joululahjojen kanssa. En ole saanut niiden kanssa aikaiseksi mitään. No minkäs teet. Vielähän tässä ehtii ja jotain on tullut jo mietittyä. Eniten mietitään J:n kanssa, että missä sitä joulua tänä vuonna viettäisimme. Pitäisikö olla ihan vain kahdestaan kotona koiran kanssa vai lähteä minun porukoilleni istumaan aatoiltaa. Vaihtoehtona on myös se, että laitettaisiin koiraneiti hoitolaan ja poistuttaisiin maasta. Aika näyttää miten käy.



In English    


The night was cold. I pulled welcomed the new winter shoes when I went with Sofi bring the J was for the car. I think those shoes are so great that it is just nice that they were now directly available. A thicker coat is acquired. However, none of the quilted jacket. Even should look for some place called stash hat and gloves, so as not to freeze the head. Car windows had to be clean in the morning scratch. Windshield ice seemed to be pretty tight. It was enough, however, use the power of J. Fortunately, we got ready to put the car in winter time

News, the weather promised today is cooling properly. Yet each weekend may be a little warm, but then it would be vissiin to bed. In my own way I look in the snow. With the snow it might be a little brighter. Now that the clocks have been moved a week ago during the winter, it feels that it is dark before you get home. Of course, as is, even after dark when the snow has come, but after all, the clear difference

Now it is autumn now burned a lot of candles on the balcony.  The first mulled has become very drunk, and the splendor of the fire. However, was not mulled wine with tarts, but co-worker made ​​an apple pie with vanilla sauce, but it does not really matter. Tarts belongs only to Christmas. 

Also this year will probably busy with Christmas presents. I have not had any time with them. Well, what can you do. Even in this time to, and something has already been thought of. Most think the J's with that, where it's Christmas this year to spend. Should be just for two people at home with the dog or go to my folks sit on Christmas Eve night. An alternative is the fact that the device would be a dog, we left the salon and the lady from the country. Time will tell what will happen.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti