Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 22. marraskuuta 2011

Joulun odotus

Ihan en taas osaa. Pahoitteleen nyt jo tässä alussa kaikkia niitä kirjoitius virheitä jota tämä teksti sisältää. Päätin siis käyttää teologian luennot hyödyksi muistamalla teitä rakkaat lukijat. Kappale jaot eivät näin puhelimella kirjoittaessa toimi kunnolla, joten koittakaa kestää. Muokataan tämä sitten selkeäämpään muotoon myöhemmin. (Nyt siis jo luet korjattua versiota.)

Omalla tacvallani nautin joulunajasta ihan mielettömästi. Saa puuhailla ja näpertää paljon kaikkea kivaa. Olen siis aloittanut joulusiivouksen. Toissa iltana siivoilin keittiötä (tosin jäi kyllä pelkästään lattia tasolle) ja aloitin jouluverhojen ompelun. å Eilen ompelin verhot loppuun ja vaihdoin keittiöön sekä olohuoneeseen verhot. Tosin kerrankin ommellessa iski suunnaton laiskuus. Minä, joka aina ommellessani teen pikkutarkkaa r työt-ä, vaan ompelin verhojen saumat niin että reunassa on vain yksinkertainen taite ja nekin ommeltu törkeästi siksak illa. mutta tuli pienellä kikkailulla todella hienot verhot. Laittelen kuvia verhoista kunhan saan ne ensin kuvattua.

Joulua todella odotetaan, etenkin nyt kun pakkasilmat ovat saavuttaneet Suomen. (Tosin jälleen ollaan plussan puolella.) Glögiä on tullur nautiskeltua lähes päivittäin. Hieman harmittaa, että minulla on melkein kaikki joululahjat vielä hankkimatta, mutta kyllä tässä vielä ehtii.  Rikkaita tässä ei olla, mutta joulu ei ole joulu ilman niitä lahjoja. Tosin mikä lasketaan lahjaksi? Toiselle voi lahjana kaikken paras olla se, että saa olla läheisten kanssa ja jollekin toiselle taas se, että saa hiljentyä joulun sanoman ääreen.

Olen minä muistanut teitä lukijoitakin. Ensimmäisenä adventtina se alkaa, pieni joulukalenteri siis.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti