Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

maanantai 10. lokakuuta 2011

Jotain oli tehtävä...

Eilen tajusin, että olen todella unohtanut viime kesän riparilaiset ja isoset. Kesällä aloin tekemään heille hartauksia, mutta hävettää ihan myöntää, että se homma jäi hieman puolitiehen koulun alkaessa. Niinpä eilen asiaa tuskaillessa päätin tarttua tuumasta toimeen.

Koska istun koneen ääressä suhteellisen paljon ja joudun s.postin kanssakin puljaamaan, päätin pistää blogin näille hartauksille. Nyt niitä löytyy taas. Ja toki muillekin on tarkoitettu luettavaksi. Samalla rytinällä ajattelin vihdoinkin raottaa muille myös pöytälaatikkoa. Näihin linkit löytyvätkin tuosta sivusta. Käykää ihmeessä kurkkaamassa. Ei sitä koskaan tiedä, jos nämä poikivat jotain. Sen saa aika näyttää.

Tänään oli harjoittelun tavoitekeskustelu. Opettajakin oli paikalla. Keskustelu meni hyvin, mutta mielestäni opettaja jäi toisinaan odottamaan liian pitkäksi aikaa, että meinaanko sanoa vielä jotain. Siinä tuli hieman vilkuiltua sitten jo harkkaohjaajan puoleen, että jos hänellä olisi asiaan jotain lisättävää. Toisen kerran opettaja saapuu kolmen viikon kuluttua. Tätä en kyllä laita pahakseni. Sille on varmasti tarvetta ja paljon.

Tänään sain myös hommattua Suomipaketteihin tarvittavat asiat. Vielä ne paketit ovat repussa ilman osoitteita ja postimerkkejä, mutta vielä tämän viikon aikana olisi paketit tarkoitus saada lähtemään maailmalle.



In English


Training has begun well. The working community is just awesome, and with all of them are easy to talk to.

Today was the goal of the training discussion. Teacher was present. Talk went well, but I think the teacher was sometimes wait too long, Am I going to say something. It was then viewed a little training instructor for half that if he had something relevant to add. The second time the teacher arrives in three weeks. This I would not put the mind. It is certainly a need for, and much more.

Today I had also acquired Finnish packages necessary things. Yet they are the packages in a backpack without the addresses and stamps, but even during this week to get packets to go to the world.


Yes I know, this english are horrible.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti