Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 12. huhtikuuta 2012

3. Virvon varvon, tuoreeks, terveeks, tulevaks vuueks, vitsa sulle, palkka mulle!


Tämän haasteen löysin blogista HauvaHaaste. HauvaHaaste haastaa koiran omistajia jakamaan kertomaan kuvin koiristaan.

Pääsiäinen on monelle lomareissua, suklaamunia, virpojia, ulkoilua kevät säässä, jne...Sofin pääsiäinen menikin sitten antibiotteja syödessä korvatulehdukseen. Meistä toinen on kuitenkin ollut melkein koko ajan kotona neidin kanssa. Meidän neidille tämä tarkoitti kirjaimellisesti laatuaikaa ja pitkiä lenkkejä ulkoilmassa. Tässä hieman pääsiäisen kuvia. 


 



 Neidin kanssa on tullut pääsiäisenä ulkoiltua. Koiruus nauttii yli kaiken puistossa olemisesta, tai no mistäpä voisin varmaksi mennä sanomaan, mutta sinne tuntuu olevan kova kiire kerta toisensa jälkeen.

Mikään ei ole puistossa ollessa niin mukavaa kuin heittää neidille keppiä tai jotain lelua, mikä on kotoa otettu mukaan. Näitä ei kylläkään tehdä silloin kun paikalla on muita karvaisia otuksia. Toinen koira on kuitenkin kaikkein paras leikkikaveri. Ainakin minun mielestäni.

Kaunosielu oli myös kovin kiinnostunut palmusunnuntaina käyneistä pikkunoidista ja heidän antamista virpomisvitsoista. Kaikken mieluiten olisi tietenkin maistuneet pääsiäissuklaat. Jostain syystä ne päätyivät kaapin päälle piiloon. :)
 





 

1 kommentti: