Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Pappi, lukkari, talonpoika...

(Palautettu näkyviin, kun jostain syystä muuttunut luonnokseksi.. )

Ei kun siis kanttori.

Vaikka hääsuunnittelut on nyt toistaiseksi vedetty jäihin ajan puutteen vuoksi, tulee kuitenkin mietittyä siihen
liittyviä asioita. Toki paljon on vielä vaiheessa, mutta omalla tavallaan ollaan hyvin pitkällä, ainakin siihen nähden, että häihin on vähintään 1 vuosi ja 4 kuukautta ja enintään 2 vuotta ja 4 kuukautta. Meillä on alustavasti varattu kanttori ja pappi. Meillä on kutsukorttiluonnos, osa koristeista ja musiikit kirkkoon ja
häävalssiin. Ja se puku. Se on valmiina, kavennusta vailla tosin, odottamassa piilopaikassa, josta sulhanen ei voi sitä nähdä. Kuitenkin on paljon tehtävää.. Pitäisi lyödä päivämäärä lukkoo, varata kirkko ja juhlapaikka, tehdä vieraslistat ja askarrella kutsukortit, pitäisi laatia pubjetti. Se on varmaan se vaikein. Miten ihmeessä pubjetti laaditaan? Mitä ihmettä siinä pitäisi ottaa huomioon? Pitäisikö ensin olla vieraslista valmiina? Taidan entistä enemmän ymmärtää J:tä siitä, miksi hän hieman toppuuttaa näiden häiden kanssa. Haluan kuitenkin kauniit, ikimuistoiset ja meidän näköiset häät.

4 kommenttia:

  1. Netistä löytyy googlettamalla hääbudjettitaulukkoja ja vinkkejä niihin. Pistäisin linkkiä, jos joku ei olis rikkonut meidän hiirtä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee sieltä käydä vielkuilemassa. Kiitos. :)

      Poista
  2. Budjettia helpottaa jos tietää vierasmäärän edes suunnilleen, koska esim ruoka on todella vaikea arvioida ilman vierasmäärää. Yleensä ruoka on kuitekin se suurin menoerä jonka haluaa sisällyttää budjettiin.

    VastaaPoista