Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kun taidot eivät riitä..

Kun ei taidot riitä, turhautuu. Vaikka miten paljon näkisinkään vaivaa niin en tiedä auttaisiko se mitenkään.. Kai se on kapasiteetista kiinni. Tai sitten jostain muusta.

Olen kateellinen niille, ketkä pystyvät suorittamaan kielten opinnot ilman ponnisteluja. Naurettavaa eikö? Joku voisi sanoa minun olevan pikkumainen, mutta minkäs teet.

Vihaan sitä, kun tekee mitä tahansa ja silti vastaus on hylätty. Missä kulkee se raja? Missä vaiheessa armon oikeasti annetaan käydä oikeudesta? Vai annetaanko ollenkaan?

Mutta se siitä lokakuussa valmistumisesta. Että minä niin vihaan sitä kun joku valmistuminen on kiinni jostain pahuksen kielistä. Niin vihaan... 

2 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen. Epäonnistuminen turhauttaa. Vaikka itse puurtaa ja puhisee niin silti epäonnistuu, kun ei luonnostaan ole luotu lahjoja esimerkiksi kielioppiin. Mutta kaikesta kuitenkin selviää, joskus se vaan vie vähän enemmän aikaa kun on itse ajatellut. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Yritetään ruotsia vielä kerran, jonka jälkeen anon vapautusta. Näin valmistuminen ei myöhästy enempää. :)

      Poista