Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Töiden alettua..

Aloitin torstai-iltana uudessa työpaikassa. Ja olen kuullut viime päivinä päivittelyjä töiden määrästä. Kyllähän sitä itsekin tuli todettua tänä aamuna, että tuntuu, ettei ole viime päivien aikana ehtinyt tekemään mitään muuta kuin töitä töiden perään. Ihmekös tuo kun kolmeen päivään tuli rykäistyä viiden päivän työtunnit, tai no ainakin melkein.  Sen lisäksi, että olen ollut pitkiä päiviä töissä olen rullaluistellut lähes tulkoon kaikki työmatkat.

Työvuoroja (4vrk): 45
Rullaluistelu: 27 km
Nukuttu: n. 17h

Mutta en valita. On oikeasti kiva olla töissä kolmen vuoden koulussa istumisen jälkeen. Ja nämä yövuorot. Näitä tekee ihan mielellään. Tämä on sitä omaa aikaa, jolloin voin olla ja puuhastella omiani samalla kun teen töitä.

Yövuorosta kotiin paluu on kaikkein parasta. Saan kömpiä unilämpimän miehen kainaloon nukkumaan ja tiedän saavani nukkua tarpeeksi. Se on sitä rakkautta, kun toinen otetaan näissä pienissä asioissa huomioon. On helppoa olla rakastettu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti