Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 23. elokuuta 2012

Nuotteja häihin

Vihdoinkin sain sen tehtyä. Nyt on nuotit tilattu häitä varten. nyt vain pitää odottaa, että ne saapuvat ja saan otettua niistä kanttorille kopiot.

Häissämme mennään ja tehdään Enyan tahtiin. Molemmat pidämme hänen musiikistaan paljon. Ehkä paljastan myöhemmin meidän kappale valikoimaa. Tarkistellaan vielä kanttorilta kun nuotit tulevat, että ovatko mahdollisia..

Ongelmana tässä on edelleen kiista siitä että menemmekö ensi vuonna vai vasta 2014. Minä en jaksaisi odottaa yhtään sen enempää kuin on pakko. Niin paljon kun on jo hankittuna. Meidän kannalta se on vain onni, sillä nyt pystytään lyhyellä varoitusajalla järjestämään häät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti