Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ukkosta ja ullakolla...

Ulkona jyrisee. Pitäisi lähteä viemään neitokauno ulos. Saas nähdä suostuuko tuo lähtemään mukaan laisinkaan. Noh uskaltautui ainakin pois pöydän alta. Edistystä.

Neitimme on siis paukkuarka. Uudet vuodet on yhtä tuskaa. Mihinkään ei voi neidin vuoksi lähteä, mutta tuleepa ainakin rauhoitettua tilaa omalle kullalle. Nyt tämä ukkosen jylinään reagointi on tullut uutena. Tosin viime aikoinen on J:n mukaan kyllä jylissyt kunnolla. Itse en tiedä kun en ole ollut läsnä.

Kesätyöt alkaa nyt olla ohi. Tänään on konfirmaatioharjoitus ja sunnuntaina viimeinen konfirmaatio. Se oli sitten siinä. Kiitos ja kumarrus. Saan vielä lomaillakin melkein puolitoista viikkoa ennen varsinaisen duunin alkua. Tai jos sitä voi lomailuksi sanoa, kun olisi vielä yksi koulutehtävä ja oppari tehtävänä. Niin ja kielten kokeeseen lukemista myös.

Viikonloppuna olisi myös Mega 2012, johon suuntaamme joko myöhään torstai-iltana tai sitten hyvin aikaisin perjantai-aamuna. Pahus kun itse ei ehdi koko viikonloppua touhusta nauttia konfirmaation takia. No onhan siinä kuitenkin muutama päivä aikaa.


Ps. Kyllä se lapsi pöydän alle palasi ja hyvin nopeasti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti