Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

perjantai 23. marraskuuta 2012

Teoriaa miehistä - Miehen Malli

Olen pitkään kummastellut ja ihmetellyt tämän päivän nuoria. Olen kummastellut sitä, että miten tämän päivän miehet tuntuvat olevan jotenkin niin selkärangattomia. Housut roikkuvat polvissa ja kalsasit näkyvät. Lisäksi ryhdistä ei ole tietoakaan. Niin ja liikunta on unohtunut jonnekin. Tässä taannoin eksyin jollekin äijä-foorumille, jossa puhuttiin kaikenlaisesta äijäilystä ja äijämeiningistä. Kyllähän siinä naisena hyvät naurut sai. Silmiini osui kuitenkin erään opiston ilmoitus. Ajatella, Isäntäopisto.

Kouluun haetaan siloposkisia metroseksuaaleja, joka käyttää sukkahousuja ja antaa naisen kommentaa itseään. Koulutus antaa 220 opintoviikon valmiudet toimia isäntänä omassa elämässä, mutta juuri muuta yleishyödyllistä ei koulutuksesta saa. Perusopinnot (160 ov) kattavat oikeanlaisen suomenkielen (siis sen jumalattoman kiroamisen) ja kehon viestinnän tuntemusta (miltä näyttää vihaisena, suuttuneena tai silloin kuin kaikki on hyvin, niin tai silloin kuin nyrkki puhuu.) Lisäksi jo perusopintoihin on kätketty "isännän fysiologian kehittämiseen tähtäävää saatanallisen raskasta ruumiillista kuritusta". 40 opintoviikkoa käytetään itsenäiseen harjoitteluun, jossa nämä isännäksi opiskelevat pääsevät kokeilemaan taitojaan opiston ulkopuolella. Tosin Harjoittelu on myös mahdollista suorittaa "isäntäopiston yhteistyöyrityksissä paskanlapioijina, ojankaivajina, uittomiehinä, kivien ja kantojen kääntäjinä sekä humalapäissään tapellen." Ja 10 opintoviikkoa nämä isäntäkokelaat viettävät opinnäytetyön merkeissä. Nopeasti laskemalla näistä opintoviikoista tulee yhteen vain 210. Näin ollen voidaan päätellä, että se viimeiset 10 opintoviikkoa menee puhtaasti naisen lepyttämiseen ja toteamiseen, että ei olisi kannattanut ottaa riskiä parisuhteessa tuohon koulutukseen lähdön takia.

Tänä päivänä suurin osa miehistä on lepsuja ja toinen puoli on näitä miehiä, joiden on pakko saada tahtonsa läpi vaikka sitten alistamalla ja väkivaltaa käyttäen. Todellinen mies on kaikkea muuta kuin äijä, sillä äijä piilottaa omat tunteensa jonkun kiviaidan uumeniin ja ei välitä siitä mitä ympärillä tapahtuu. Äijä eli suomalaisen miehen malli. Sitäkö todella halutaan?

Miehille on myös tehty käsikirjoja, joista he voivat itse oppia tekemään asioita. Yksi näistä kirjoista on "211 asiaa, jotka joka Äijän pitäisi tietää." Kirja on ehdottomasti sellainen, että se on oppikirjana tuolla Isäntäopistossa. Mutta mitenpä pääsikin unohtumaan.. Eihän tosimiehet, eli äijät, lue kirjoja tai muitakaan käyttöoppaita.

2 kommenttia:

  1. Ah, sulla on aivan ihana blogi! Löysin taas itselleni luettavaa :)

    VastaaPoista