Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ajatuksissa häät

Edellisestä varsinaisesta hääpostauksesta onkin jo aikaa. Jostain syystä näiden pohdinnat ovat jääneet taka-alalle töiden alkamisen jälkeen. Niin ja toki hieman hankaloittaa se, että ne kirkot mitä olen miettinyt voi varata vasta syksyllä ensi kesäksi.

Olen jälleen ihastellut kirkkoja. Nyt olen päätynyt kolmeen kirkkovaihtoehtoon ja kahteen juhlatilaan. Kaikissa kirkoissa on omat hyvät puolensa. Suhteellisen pieniä ja intiimejä. Sitähän me häiltämme haluamme. Juhlatilat puolestaan puhuvat puolestaan. Ensimmäiseen mahtuu se 100 henkeä ja toinen vetää väkeä 150.

Miksi siis vain kaksi juhlatilaa kun kirkkoja on kolme? Toinen näistä miellyttävistä juhlatiloista on sellaisen etäisyyden päässä, että siinä on lähellä kaksi aivan mahtavaa kirkkoa. Ja se kolmas kirkko on taas sen verran kaukana, jotta sitä varten piti katsoa oma juhlatila.

Vielä kun saisi budjetin laskettua ja päivämäärän mietittyä niin olisi aika jees.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti