Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Mitä haluan jakaa julkisesti?

Jotenkin olen tullut siihen pisteeseen, etten enää tiedä mitä kaikkea voin omasta elämästäni jakaa julkisesti. Ehkä tietyllä tapaa ammatinvalinta vaikuttaa asiaan. Vaikka täällä esiintyykin nimimerkillä niin silti taustalla vaikuttaa ajatus siitä, että kuinka voimakkaasti saan tuoda omia ajatuksia, mielipiteitä ja näkemyksiä esiin, kun kuitenkaan en saa omana itsenäni ottaa moniin asioihin kantaa ennen kuin varmistan yleisen kannan ylempää.

Tietyllä tapaa tämä vaikuttaa myös blogiin. Olisin halunnut täällä kirjoitttaa Jalovaaran kohusta, mutta toiveena oli, ettei yksittäiset työntekijät kommentoi tapahtunutta. Sama koskee oikeastaan myös tätä sukupuolineutraalia avioliittolakia, vaikka siitä ei ole tullut kommentointi kieltoa.

Tietyllä tapaa se, mitä töissä tapahtuu, jää työpaikan seinien sisään, vaikuttaa paljon omiin ajatuksiin ja tunteisiin. Mitä uskallan jakaa ja mitä en. Katsotaan miten käy..

Näin ollen hyvät lukijat haluaisinkin tietää, että miksi luet blogiani ja mistä sinä haluaisit kuulla. Arjen höpinöitä vai jotain täysin muuta?

1 kommentti:

  1. kyllä se on ihan mielenkiintosta lukea ihan rehellisiä kannanottoja. Ne saa ajattelemaan asioita. Arjen höpinätkin on jees :)

    VastaaPoista