Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lähden uudestaan matkaa jatkamaan..

Odotan ensi viikko kuin kuuta nousevaa. Olisi reissu Saksaan tiedossa ja ensimmäinen lentokoneella lentäminen samalla. Hieman jännittää, kun ventovieraiden ihmisten kanssa lähden matkaan lähes kielitaidottomana.

Alunperin matkan määränpään piti olla Frankfurt, mutta määränpääkin on tässä ehtinyt vaihtumaan. Suuntaan siis katselamaan keväistä Kölniä ja sen nähtävyyksiä. Kölnissä on upeita vanhoja kirkkoja, jotka haluan nähdä. Niin ja tietenkin pitää uusi maa hakea kartalle geokätköjen parissa.

Kiva päästä matkalle ja siten tehdä irtiotto arkeen. Ja milä parasta, reissu ei maksa maltaita ja samalla tutustun uusiin ihmisiin. Vielä pitäisi pakata ja katsoa Kölnin kätköt. Ladata kartta ja ja.. No katsoa muutenkin kaikki valmiiksi.

Kaikkein parasta reissuissa on aina kuiten kotiin paluu. Etenkin, jos yksin on ollut tien päällä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti