Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kesän viimeinen..

...siis rippileiri.

Näitä on tähän kesään mahtunut huima määrä. Ovathan nämä vähän vaihdellen menneet. Kolmella leirillä päälimäisenä ajatuksena on ollut se, ettei tämä leiri työ tosiaan ole mua varten, mutta siitä huolimatta on onneksi jokainen leiri päästy loppuun ja nuoret saatu konfirmoiduksi. Eikö se ole näiden leirien tarkoitus? Mielestäni se on ainakin ihan hyvä tavoite.

Mutta sen huomaa, että kesä on ollut täynnä kaikenlaista puuhaa ja tekemistä. Voimat alkavat olla vähissä ja pinnakin hieman kireällä. Ainakin toisinaan ja etenkin jos isosilta joku kysyisi. Mutta ehkä ihan ymmärrettävää. Ainakin mielestäni.

Kesän viimeisen leirin tietää tulleen siitä, että huomaan toisen ohjaajan kanssa potkivani käpyjä mäntyyn. Siis oikeasti. Kirjaimellisesti potkimme. Olen kyllä kuullut aikaisemmin siitä, että joku rakentaa käpylehmiä. Vielä paremman käpy-leikistämme tekee se, että kyseessä on kilpailu, jossa voittaja on se, joka on saanut eniten käpyjä puuhun leirin päätteeksi. Ainut huono puoli tässä on se, että olen häviöllä. Tilanne on 3-2 jonkun muun eduksi.

Käpyjen potkiminen on itseasiassa varsin nollaavaa. Oikeasti. Kokeilkaa. Jos ei muuta niin joku saa ainakin hyvät naurut. Sen voin luvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti