Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 23. elokuuta 2012

Uusi kulkupeli

Mieheni lupaili minulle skootteria työmatkoja varten. Sitä ennen piti kuitenkin jokin kulkupeli saada käyttöön. Ja mitäpä hän löysikään. Vanhan peugeutin. Ihan mahtava. Onhan sillä ikää noin 40 vuotta, mutta toimii ja liikkuu. 

Pienellä kunnostuksella siitä saatiin ihan toimiva. Mitä nyt renkaat piti vaihtaa, kun vanhat olivat niin hapertuneet ja kuljettajan istuin oli myös huonossa kunnossa. Siis puuttui kokonaan. Öljyä joutui lisäämään ihan kunnolla. Vielä pitäisi vaihteet laittaa kuntoon, niin ja katsoa että jarrut varmasti toimii, mutta ne on pikkuvikoja. Avomallihan tämä on kaksi paikkainen, mutta menoa se ei haittaa. Sillä ajelee ihan mielellään työmatkat. Kulutuskin oli ihan kohtuullinen.

Minun peugeut on ihan classikkopeli. On minulla ihana mies, kun se itse tuota ajatteli. Totesi vain, että luistelukelit alkaa olla ohi ja et nyt minun vapaiden aikana on hyvä laittaa menopeli kuntoon. Laittelen kuvia, kuhan saadaan kulkupeli vielä kotiin asti. Nyt se on miehellä.




Now I have a new vehicle. It`s old peugeut. It`s about 40 years old, but still. Now I can go to work that.

My fiance promised me a scooter for commuting to work. Before that, however, was one of the tech vehicle to use. And what he found. Old Peugeut. Pretty awesome. After all, since the age of about 40 years, but it works and moves.

With a little restoration to good condition, it gave quite functional. What now had to change tires when the old ones were so frayed and the driver's seat was also in poor condition. So completely lacking. Oil had increased quite properly. Still should put the gear in order, and then watch the brakes to be working properly, but they are small problems. This is a convertible two-seater, but the cost does not matter. It rides quite happy to commute. Cost Hardly was pretty reasonable.

I peugeut is pretty classikkopeli. I have a wonderful man, when actually produce thought. Stated only that the skating weather is almost over and now you're in my free time is a good idea to place
vehicle condition. 


2 kommenttia:

  1. Jos kirjoittaa englanniksi, ei kannata käyttää google kääntäjää. Ja englanniksi "minun peugeot" on My peugeot, ei I peugeut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On harmi, että tulet viilaamaan pilkkua ja teet sen vielä anonyymisti. Ja ensinnäkään en käytä kääntäjää vaan harjoitan omaa kielitaitoani, joka hyvin puutteellinen.

      Poista