Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 11. syyskuuta 2012

Kaikenlaista

Hetki tässä on vierähtänyt edellisestä postauksesta. Koulu vetelee kirjaimellisesti viimeisiään. Onneksi. Kolmivuorotyön kanssa kun ei siellä jaksaisi ravata alvariinsa. Vielä olisi muutama pikku juttu ennen kuin voi tutkintotodistuksen noutaa. Ja vaikka saisin paperit ulos jo ennen joulukuuta, päätimme viettää vasta joulukuun lopulla valmistujaisia. Ihan vain ajan puutteen vuoksi.

Häitä on suunniteltu. Ei mitenkään ahkeraan, mutta kuitenkin. Kutsukorttien tekemisen aloitin tuossa yhdessä yövuorossa ollessa. Niitä tehdessä pysyi kyllä hereillä todella hyvin. Hieman on kortin ulkonäkö muuttunut siitä ihan ensimmäisestä vedoksesta, jonka tein joskus keväällä. Hyvät niistä tulee, paremmat kuin odotinkaan. Tässä kuvaa kesken eräisestä kortista. Kaikki muu onkin sitten tuttuun tapaan auki. Edelleen. Olenkin miettinyt, että erottaisin häät omaan blogiin... Mutta katsotaan.


Tosiaan viime kuussa kerroinkin uudesta kulkuneuvo. Tässä vielä muutama kuva siitä. Ja kyllä sillä pääsee lujaa, kun laittaa matka vaihteen päälle.

Silloin kun J laittoi sen minulle kuntoon, tuntui pyörällä polkeminen ihan mielettömän vaikealta. Tosin moneen vuoteen en ollut tuollaisella pyörällä mennytkään. Vielä en uskaltaisi ilman käsiä ajaa, mutta uskallan kyllä käden irroittaa tangosta, jotta saan vaihteet vaihdettua.



In English...

Indeed, last month, I told the new vehicle. Here are a few pictures of it. And yes it gets hard, when you put your travel gear.

When J put it to me, in order, it seemed a ridiculous bicycle pedaling hard. However, in many years, I was not that kind of bike gone either. Yet I would not dare to drive with no hands, but I dare yes arm removed the bar to get my gear exchanged.



Ps. tiedän englanninkielisen tekstin sisältävän virheitä. Niihin ei tarvitse puuttua. Kiitos.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti