Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 18. syyskuuta 2012

Perhoset vatsanpohjassa..

... Tai no tiedä sitten oikeastaan voiko näitä nyt persosiksi sanoa.

Jännittää ihan tuhottomasti.. Nyt näyttää siltä, että ensi yöstä on tulossa jälleen unetonta mallia. Vihdoinkin on sen aika, mitä tässä on viimeisen vuoden aikana toivottu ihan urakalla. Niin huomenna...

Niin siis kyseessä ei ole häät vaan julkaisuseminaari. Reilun vuoden olen tuon työn kanssa urakoinut ja nyt olisi aika sitten julkisesti se esitellä. Toisaalta odotan ja toisaalta haluaisin olla esittelemättä. Teilataanko se täysin? Onko se sittenkin täysin turha ja hyödytön? Entä jos ne nyt päättävätkin sen hylätä? *Huoh*. Ei auta, syveen tai saveen se on nyt vaan tehtävä.

Mutta entä jos seminaarin jälkeen ryssin vielä kypsyyskokeen ja ne epäileekin, että mun työ onkin jonkun muun tekemä... Kyllä huominen varmaan ihan hyvin menee. Jännittää vaan ihan tuhottomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti