Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 18. syyskuuta 2012

Kuorolaulu on pop!

Olen ala-asteella laulanut koulun kuorossa, yläasteella en halunnut, lukiossa tuli laulettua paljon kuorossa ja sooloa. Sitten se jäikin vain omaksi iloksi laulamiseen.

Kesätyö on poikinut vähän kaikenlaista. Pariviikkoa sitten pärähti puhelimeen kutsu taizé-messun laulukuoroon tai voidaan varmaan puhua ihan kirkkokuorosta. Ajattelin, että käyn kerran katsomassa, että miltä tuntuu ja sen jälkeen voin rauhassa miettiä jatkosta.

Sunnuntai aamuna kävin katsomassa ja kokeilemassa. Ihastuin aivan kokonaan. En edes muista milloin olisi ollut niin avoin ja lämmin ilmapiiri jossain. Ihan mahtavaa. Nautin taizé-messun toisenlaisesta, hiljaisuutta kunnioittavasta rytmistä, nautin laulamisesta ja ennen kaikkea nautin siitä, että tunsin kuuluvani porukkaan, vaikka olin ensimmäistä kertaa mukana.

Tämä kirkkokuoro sopii minun aikatauluihin. Ei varsinaisia sitoumuksia paikalle pääsemisestä. Sellainen ei kolmivuorotyön kanssa onnistuisikaan. Kuoro esiintyy noin kerran kuussa ja harjoittelut on hyvin minimissä. Minä puhun tästä kuorona, mutta joku toinen voisi pitää kuoroamme lauluryhmänä.

Seuraavan kerran pääsen ilmeisesti marraskuussa osallistumaan. Silloin olisi luvassa jotain isompaa, mitä ollaan ehkä mukana toteuttamassa. Saas nähdä. Mutta kyllä kuoro on vaan niin pop!
 

2 kommenttia:

  1. Mikä srk? Mä soitan itse huilua ja laulan jpään srk:n taize-messuissa. (Eli rukouksen ja laulun illoissa, kun niitä ei vissiin saa kutsua taize nimellä..)

    VastaaPoista
  2. Launeen seurakunta Lahdesta. :)

    VastaaPoista