Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

torstai 27. syyskuuta 2012

Karhunpoika sairastaa..

Syksy on saapunut tuoden tullessaan flunssan. Minäkin sen sain töistä vaihtarina. Sitkeä kaveri tämän kertainen. Ei se vapaiden aikana lähtenyt kulumallakaan, tosin enpä vapailla ehtinyt sairastamaankaan, kun viimeisiä kouluasioita juoksin pitkin maita ja mantuja. Siispä nyt ollaan sairaslomalla ainakin kaksi päivää.

Minä aion kepertyä sohvalle pienen talon preerialla kanssa ja lukea varmaan eilen ostamani kirjan loppuun. Tuosta kirjasta kerron teillekin myöhemmin. Nyt kun ei ole koulua ja on työelämässä, ymmärtää oikeasti sen, että kipeänä ei voi mennä töihin. Ei meillä ainakaan. Nyt on siis lupa sairastaa sängynpohjalla, ilman että olisi aivan pakko sieltä kammeta töihin.

Meillä töissä, kun asiakastyötä tehdään, taudit leviää. kukin on vuoron perään kipeänä ja jokainen tietää sen, ettei sille voi mitään. Monet sanovatkin, että siinähän sitä ollaan kun kuume ei nouse. Ilman kuumetta ei haluaisi olla töistä pois. Noh. Minä jäin. Paha on asiakasta nostella yskän puuskan kanssa, joka vetää kaksin kerroin ja kun koko ajan nokka vuotaa. Lihassärky on kuitenkin kaikkein pahin. Mutta kuumetta ei ole..

Toki syksy toi mukanaan muutakin kuin flunssan. Parvekkeilla palaa iltaisin kynttilät tuomassa valoa pimeään iltaan. Pian saa nauttia jälleen glögiä ja keskittää ajatukset tulevaan jouluun ja joulun sanomaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti