Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

maanantai 17. syyskuuta 2012

"Mutta suurin niistä on rakkaus." 1 kor. 13

Juttelin tässä taannoin erään nuoren pariskunnan kanssa. Heidän kanssaa oli puhetta elämän realiteeteista ja meidän omista odotuksista elämästä. Puhuimme siitä mitä haluamme ja mihin oikeasti olemme matkalla. Suurinpana viestinä heiltä sainkin sen, että rakkaus osuu kohdalle silloin kuin sitä kaikkein vähiten odottaa. Toinen osapuoli tästä pariskunnasta kertoi, että oli ollut täysin varma siitä, ettei tule koskaan löytämään sellaista ihmistä, joka haluaisi jakaa arjen hänen kanssaan. Nyt tämä pariskunta suunnittelee onnellisesti häitään.

Rakkaus. Mitä se siis on oikeasti? Voiko ihminen, jolla on joku toinen ihminen rinnalla olla etuoikeutettu?

Tuon keskustelun jälkeen mietin itseäni ja omaa elämää. Mietin minua ja kihlattuani. Koin olevani tietyllä tavalla etuoikeutettu. Eihän kukaan muu jaa talouttaa kihlattuni kanssa kuin minä. Kukaan muu ei seiso niin voimakkaasti tukena vaikeina hetkinä kuin oma puoliso. Kenenkään muun kanssa vietetty vapaa-aika ei saa samalla tavalla perhosia lepattamaan vatsan pohjassa tai hymyä nousemaan kasvoille. Olen etuoikeutettu mieheni elämään ja hänen rakkauteensa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti