Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 11. syyskuuta 2012

Nälkäpäivä

Jälleen eletään sitä aikaa vuodesta, kun kaupoissa ja kaduilla liikkuu lipaskerääjiä. Näillä kerääjillä on Punaisen Ristin keräysliivit päällä. He ovat hyvällä asialla.

Nälkäpäivä on keräyksessä kerätään varoja Punaisen Ristin katastofirahastoon. Varoilla autetaan sekä ulkomailla että Suomessa. On hyvä tietää, että katastrofirahastoon tallennetut varat ovat sitomattomia, eli niitä ei ole ennalta osoitettu tiettyyn kohteeseen. Varoilla voidaan auttaa siellä, missä kulloinkin on suurin hätä. Katastrofirahastosta autetaan esimerkiksi luonnonkatastrofien ja sotien uhreja eri puolilla maailmaa. Lisäksi lahjoituksilla tehdään pitkäaikaista kehitysyhteistyötä. Varoja käytetään myös täällä kotimaassa: apua annetaan henkilöille ja perheille, jotka ovat äkillisissä onnettomuuksissa joutuneet vaikeaan tilanteeseen. Tällainen tilanne voi olla vaikkapa tulipalo, tulva tai rikoksen uhriksi joutuminen. Lähde: http://www.nalkapaiva.fi/

       Minä olin viime vuonna nälkäpäivä keräyksessä mukana kerääjänä. Kokemus oli huimaava ja erittäin opettavainen. Tänä vuonna en valitettavasti ehdi kerääjääksi lähteä, mutta siitä huolimatta aion kantaa korteni kekoon. Kun lipas osuu kohdalleni, aion tiputtaa sinne kolikon. Tavoittena on se, että keräykseen antaisin yhteensä vähintää 10€. Ja jos summa on vielä keräyksen viimeisenä päivänä alle tuon 10€, laitan puuttuvan summan bloggaajien keräyslippaaseen. 

      klikkaa ja lahjoita


      Koska tämä on haaste, jonka kaappasin Nooran blogista. Nyt ollaan tärkeällä asialla kuitenkin liikkeellä. Haastan tähän ohjeiden vastaisesti kaikki teidät lukijat. Tehdään yhdessä hyvää!


      1. Kerro blogissasi Nälkäpäivä-keräyksestä http://www.nalkapaiva.fi/
      2. Kirjoita, miten itse kannat kortesi kekoon: lähtemällä lipaskerääjäksi, lahjoittamalla Otto-automaatilla, tilisiirrolla, netissä tai lahjoituspuhelimella vai osallistumalla bloggaajien omaan virtuaaliseen keräyslippaaseen.
      3. Halutessasi voit lisätä blogiisi myös bloggaajien keräyslippaan koodin, jonka saat täältä:http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/bloggaajienkerayslipas/ tai kannustaa lahjoittamaan bloggaajien keräyslippaaseen Facebookissa http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/bloggaajienkerayslipas/lahjoita/.
      4. Haasta mukaan kaksi bloggaajaa.

      Ei kommentteja:

      Lähetä kommentti