Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

maanantai 17. lokakuuta 2011

Pitkiä vapaita ja varkauksia..

Juupa juu. Taas on yhdet pitkät vapaat lusittu ja tänään pitäisi jälleen palata töihin. Nyt oli neljä vapaata niin ensi viikolla niitä on kolme. Tosin harjoittelussa sitä normaalia 8h päivää ja välillä tunniti menee ylikin. Mutta minkäs teet. Pystyy nyt tekee paljon muuta.

Sainpas vihdoinkin englannin kurssin pois alta. Meni sittenkin läpi. Tosin vain nipin napin, mutta meni kuitenkin. Nyt kun enkku on suoritettu (paitsi päätöt), on aika vielä kerran kokeilla sitä tappo ruotsia.. Jos nyt ei mene niin sitten ei mene ja sitten anon vapautusta. Olisihan ne numerot todistuksessa paljon kauniimmat kuin vapautus merkki.

Pitkien lomien alkaessa päätin käydä kellarista hakemassa kankaat ylös. Onneksi näin päätin. Sieltä olikin meidän komerono ovi murrettu auki ja koko komero oli pengottu ihan kokonaan. Eipä tarvinnut enää miettiä sitä, mitä tekee vapailla. Neljästä ja puolesta päivästä meni puolitoista päivää asioiden hoitamiseen. Keskiviikkona seisoin tunnin verran pihalla odottamassa poliiseja. Sen kauempaa en siellä tarjennut. Miehen tultua kotiin kävimme yhdessä tarkistamassa tilannetta. Tajusimme, että se ovi, mikä aikoinaan vietiin kellariin säilöön, koska sitä ei kotona sisällä tarvittu oli nyt poissa. Poliisit saapuivat jossain vaiheessa ja heille annoin ne tiedot, jotka pystyin. Illalla poliisien lähdettyä kävin siivoamassa ja arvioimassa sitä mitä oli varkaiden mukaan lähtenyt. Torstai menikin sitten vieraillessa isännöitsiä toimistossa ja poliisilaitoksella. Lisäksi hoidettiin vakuutus asiat kuntoon.

Saimme toki vapailla tehtyä muutakin. Perjantaina kävimme ulkoilemassa J:n kanssa. kävelimme varmaan päälle 12 km päivän aikana. Lauantaina vierailtiin vanhemmillani ja illalla tein äkkilähdön Hurts:n keikalle Helsinkiin. Hurtsin keikka maksoi minulle huimat 0€. Sunnuntaina ns. kotipäivä ja keilavuoro. Kaikkea sitä ehtii tekemään kun vain saa itsestään irti. Opinnäytetyökin eteni vkolopun aikana erittäin hyvää vauhtia ja kolme nukke-hahmoa ovat vaatteita vaille valmiit. Niistä kuvia myöhemmin. 

Mutta kuka ihmeessä haluaa viedä sisäoven? Ja miten se on saatu ulos ilman, että kukaan on mitään nähnyt?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti