Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

perjantai 28. lokakuuta 2011

Yhtymää ja sitä rataa

Minä en tosiaan ole mikään sukurakas ihminen. Ja mitä enemmän olen heidän kanssaan tekemisissä, sitä enemmän toivon, ettei tosiaan tarvitsisi olla.

Omistan siis sukuni kanssa metsää ja voin lämpimästi suositella, ettei tämän kaltaisissa yhtymissä kannata olla mukana lainkaan. Jokainen kiskoo naruja omaan suuntaansa ja eihän siitä mitään hyvää voi seurata. Sovituista asioita ei pidetä kiinni ja rahaa jaellaan ulos miten sattuu, mutta ei tasaisesti kaikille.

Siispä kuka haluaisi ostaa metsää, jossa takana on loistava yhteisö (siis mikään ei oikeasti toimi ja kaikesta riidellään)? Takana olisi myös hyvä tuki ja ymmärrys kokemattomammallekin henkilölle (no ei tosiaan) ja kaikkia kuunnellaan tasa-arvoisesti. (tästä saa vain uneksia.) Jokaisen mielipide on erittäin tärkeä ja arvostettu (jos et mistään tiedä on parempi olla hiljaa).

Entistä enemmän odotan sitä päivää, kun pääsen sanomaan tahdon ja muuttamaan oman sukunimeni miehen sukunimeksi. Sen jälkeen ei tarvitse ainakaan kantaa sukunimen leimaa eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Ahhah tää oli mainio :D

    VastaaPoista
  2. Oli vaan niin pakko kun alkoi niin ärsyttämään. Joko sulle tulee ketjun viestit?

    VastaaPoista