Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Yllätys ja äkkilähtö



Olipa varsinainen yllätys kun eilen porukoilta lähtiessä soitettiin perään että, haluaisinko lähteä keikalle. Olisi liput ja kyydit. Seurakin oli ennalta valittu. Minä päätin lähteä ja sain mukaani napattua vielä siskonikin. Äitini tiesi kertoa sen verran, että joku harts, hearts tai muu vastaava soittaisi. Tiesin bändin nimen olevan Hurts, mutta kaikki muu oli auki.. Muutaman kappaleen olin aikaisemmin radiosta kuullut ja eilen illalla siinä kiireessä ehdin jotain pätkiä kuuntelemaan youtubesta. Vaikuitti siis ihan hyvältä.

Seurana meillä oli naapurin pojat. Aivan mahtavaa keikka seuraa. Niin sympaattisia olivat. Musiikki yllätti minut täysin. Mutta keikka oli aivan loistava. Ensimmäinen tämän tyylinen keikka millä olen koskaan ollut. Tai siis mittakaavassa ajatellen. Musiikissa ehdottomasti parasta oli classisen musiikin elementit: viulut ja selot jne. Sanoista sai selvät ja meillä oli vielä hyvät paikat. Onneksi lähdin. Onneksi en jäänyt kotiin, vaikka J ilmoitti ettei hän jaksa lähteä.

Laittelen kuvia vielä lisää jossain vaiheessa. Niissä kun värit on tosi hyvin onnistunut. 


In English

Last night I got a phone call almost immediately when I got home. I could get tickets to one concert and rides. Society would be a pre-selected. I decided to go and I got picked according to my sister. My mother knew enough to tell that someone Harts, hearts or other similar play in. I knew the name of the band's Hurts, but everything else was open .. A couple of songs I had previously heard on the radio last night and I got something in a hurry to listen to clips from YouTube. The band thus appears to be quite good.

We got a neighbor to accompany the boys. Just great gig in the following. Were so sympathetic. Music surprised me completely. But the concert was absolutely fantastic. The first of this style gig I've ever had. And thus scale in mind. The music was definitely the best elements of classisen music: violins, etc. selot words were clear and we still had good seats. Fortunately, I went to. Fortunately, I stayed at home, even though J stated that he did not go to cope.

I put the pictures even more at some point. In fact when the colors are very successful.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti