Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Norjan terroriteot - Norway `s terrorist acts

Avasin eilen tietokoneelta maikkarin sivut ja silmiini hyppäsivät Norjan tapahtumat. Jotenkin pysähdyin siihen paikkaan ja vain luin ja luin. Tuli samanlainen efekti kuin aikoinaan mm. Jokelan ja Kauhajoen koulusurmien tai Japanin tsunamin kanssa. Aika pysähtyi. Vain uutiset kertovat meille mitä tapahtuu.

Minä en voi käsittää miten joku pystyy tuon kaltaisiin tekoihin. Ensin räjäytetään pommi, jotta huomio ei keskittyisi vielä raa-empaan tekoon niin voimakkaasti. 85 nuorta kuoli teloitusmaisesti terroristin tulituksessa. Miten kukaan pystyy kantamaan sellaista taakkaa harteillaan?

Uutiset ovat täynnä Norjan tragediaa. Jälleen tuntuu, että media oikein mässäilee aiheella. Myös Norjassa on moitittu mediaa, sillä he saattoivat nuoria vaaraan yrittäessään soittaa heille juuri silloin kun he pakenivat ampujaa. Miten toimittajilla ei käynytkään mielessä, että he saattaisivat paljastaa jonkun piilon tavoittelu yrityksillään?

Nämä vetävät aina mielen hiljaiseksi. Nämä ovat näitä, joita ei ihminen voi käsittää. Minä muistan ja sytytän kynttilöitä. 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    
  Yesterday I opened the computer news site and my eyes jumped from the Norwegian events. Somehow, I stopped into the place and just read and read. Came to the same effect as the once example. Jokela and Kauhajoki school shootings, or the tsunami in Japan. Time stopped. Only the news telling us what is happening.

I can not understand how someone is able to import such acts. First, a bomb exploded, so that attention is concentrated on raw empaan act so strongly. 85 young people died teloitusmaisesti terrorists gunned down. How anyone can bear such a burden on his shoulders?

The news is full of tragedy in Norway. Again, feel that the media correctly mässäilee motif. Norway also has criticized the media, because they could endanger young people trying to call them just when they fled to the shooter. How journalists did not even mind that they might reveal someone's hiding the pursuit of enterprises?

These always attract the mind silent. These are such that no human being can comprehend. I remember, and I'll light candles.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti