Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Uutta kesälukemista

Tänään se kolahti postiluukusta keittiön lattialle. Paketti, jota olenkin jo hetken ehtinyt odottaa. Eihän siinä malttanut kauniisti pakettia avata, kun piti saada kirja käsiin mahdollisimman nopeasti, jotta pääsisin avaamaan sen ja uppoutumaan sen maailmaan.  Tiedän jo valmiiksi, että kirja on koskettava ja suurella tunteella kirjoitettu. Tämän haluan lukea, tunteen kanssa ja miettiä jokaista sanaa joka siihen on kirjoittettu.

Kyseessä on Anna Pihlajaniemen kirjoittama Adoptiomatka, joka pohjautuu tosi tarinaan, heidän, hänen ja hänen miehensä ensimmäiseen adoptiomatkaan. Kirjassaan Anna käy läpi päiväkirjamaisesti kokemaansa ja tunteitaan. Hän on kirjannut kaiken ylös.

Pihjalaniemi on kirjoittanut erittäin suurella tunteella kirjaansa, sillä kirjan tekstistä huokuu se kaipaus ja toivo, joka saa lukijan samaistumaan, elämään kirjan mukana. Kirja on tarkoittettu kaikille. Etenkin niille, jotka ovat itse harkinneet tai miettineet adoptiota. Kirja kertoo koko prosessista Pihlajaniemen perheen näkökulmasta.

Tässä vielä kirjasta tarkempia tietoja:
Anna Pihlajaniemi. 2011. Adoptiomatka. Latvia: Tammi.

Kirjoittelen kirjasta vielä myöhemmin lisää. Nyt jatkan lukemista. Luen ajatuksella ja tunteella. Varaan viereeni nenäliinoja.

2 kommenttia:

  1. Varmaan sellainen kirja, jonka voisin lukea. Kivoja ompelukais sinulla tuolla aiemmissa kirjoituksissasi. Mukavaa kesää ;D

    VastaaPoista
  2. Suosittelen lämpimästi luettavaksi. Kirjasta on tulossa vielä lisää kuhan saan sen ensin loppuun. :)

    VastaaPoista