Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Kokeillussa iPhone

Juupa.. oma puhelin vetelee viimeisiä ja siinä näppäimetkin jumittelee vähän väliä. Minulle tarjottiin iPhonea. Ilman kokeilua en kuitenkaan suostunut sitä käyttöön ottamaan. Ja nyt olen melko varma siitä, että puhelin menee huomenna palautukseen.

Juu. Onhan se ihan hyvä puhelin. Hyvä kosketusnäyttö ja siihen saa ladattua paljon kivoja sovelluksia kuten angry Birdsin tai suomenkielinen Raamatun. Koska puhelin oli pari päivää ensin J:n kokeilussa, oli ensimäisenä ongelmana se epäkäytännöllisyys jos täytyisi poistaa useampi numero kerralla. Liian työlästä. Nokiassa tuo käy huomattavasti helpommin. Lisäksi iPhone on kooltaan hyvin iso ja suhteellisen painava.

Toisena ongelmana on lataus. Jälleen pitäisi ostaa kaikki uudet piuhat, jotta sitä saa ladattua jossain. Kotiin ja autoon nyt ainakin. Lisäksi se, että jos puhelimesta on äänet pois päältä, ei myöskään silloin toimi herätyskello. Mistä löytyy soittoäänet ja onko niitä puhelimessa ollenkaan? Ja suurin pettymys on kameran taso. Kuvat suttuisia ja jos on yhtään hämärää niin sillä ei voi kuvata ollenkaan. Salama ominaisuus siis puuttuu kokonaan.

iPhonen kartta palvelu ei ole samaa luokkaa kuin nokiassa ja tekstiviestit ovat hieman hankalat. Asetuksistakaan en ymmärrä juurikaan mitään.

Toki tässä on hyviäkin puolia. Itse saa valita sovelukset mitä puhelimelleen haluaa ja muistio ominaisuus on ihan toimiva. Etenkin jos kirjoittaa yhtään enempää. Lisäksi sähköpostit on helppo ja nopea lukea puhelimella. Niin ja kosketusnäyttö, josta mainitsinkin jo aikaisemmin on ihan omaa luokkaansa. Sitä on ilo käyttää, sillä se toimii kuin ajatus.

No tämä ei kuitenkaan ole minun puhelin. Ei nyt eikä kyllä jatkossakaan. Enköhän minä pysy tuolla Nokian linjalla. Tuttu ja turvallinen ja saa ihan varmasti ladattua melkein joka paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti