Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Nyt on uusi lelu

Tänään on kulutettu aikaa. Vietetty todellista vapaapäivää. Mitä luksusta.

Kävimme päivällä pyörähtämässä J:n veljiä moikkaamassa ja sain kokeilla Nokian C7:n puhelinta. Siinä se oli. Ihan mahtava kapistus. Juuri käteen sopiva, kevyt ja helppo käyttöinen melko peruspuhelin. Se oli kuin minua varten tehty. Näin ollen lähdimme hakemaan uutta puhelinta, joka nyt komeilee kaikessa komeudessaan kirjahyllyssä latauksessa, jotta sen saisi käyttöön otettua. Siispä vielä huomiseen asti kulutan vanhaa puhelinta, joka on palvellut hyvin viimeiset kaksi vuotta käytössä.

Tässä uudessa puhelimessa on entistäkin parempi kamera, ainakin siis tähän vanhaan luuriin verrattuna. Se, että puhelimessa on 8 mg:n kamera on minulle ihan luksusta. Vaikka omistankin kunnon kameran ja vielä hienon sellaisen, on tosinaan helpompaa kun myös puhelimessa on kamera ominaisuus salamavalolla varustettuna. Minä kun en aina jaksa kunnon kameraa kantaa mukana.

Kävin myös moikkaamassa pikkusiskoani tänään. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Vaikka asummekin suhteellisen lähekkäin, ei kovin usein tule nähtyä. Minun elämäni kun on toisinaan hyvin hektistä ja olen milloin missäkin päin Suomena. Etenkin näin kesäisin.

Tuli vaihdettua kuulumiset ja iloittua myös hänen miehensä uudesta työpaikasta. Hyville tyypeille löytyy aina töitä. Onneksi. Oli myös kiva nähdä kuinka paljon siskon lapsi oli kasvanut sitten viime näkemästä ja toisaalta on harmi, että lapset kasvavat niin nopeasti. Nyt tämäkin tapaus jaksoi jo hymyillä sitä kaunista lapsen hymyään, joka ylsi aina korviin asti ja silmätkin tuikkivat samalla kuin pienet tähdet.

Illalla olisi vielä luvassa saunareissu ja koira neidin uitto siinä matkan varrella. Kiva kun on koira, joka pelkää juoksevaa vettä. Pientä tuskaa siis nämä hellepäivät ja kun päivällä ei voi pitkää lenkkiä kuitenkaan tehdä. Ihan vain pelkän kuumuuden vuoksi.

Tässä samalla myös valmistaudun jo syksyyn ja koulun alkuun. Tuli ostettua jo uusi kansio syksyä varten. Tämä kansio on huomattavasti fiksumpi kuin aikaisemmat ostamani. Ainakin omalla tavallaan. Jokaista aihekokonaisuutta varten on oma tasku ja paperitkin pysyvät toivon mukaan hieman paremmassa järjestyksessä ja ei tarvitse koko aikaa miettiä, että missä nyt on vastaavan aiheen paperit. Lisäksi tässä kansiossa on tilaa reilusti myös syksyllä aloitettavaan opinnäytetyöhön. Voi kumpa koulu alkaisi jo pian. En jaksaisi odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti